foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Kemenes Lovasmajor
Üdvözli Önt a Kemenes Lovasmajor! Szeretettel várjuk a pihenésre, sportolásra vágyó, lószerető embereket. Nálunk élmény a lovaglás! Mesébe illő, gyönyörű táj! Fedett- és szabadtéri lovardáinkban a hét minden napján, reggeltől estig, minden időben lovagolhat. Szolgáltatásainkkal segítünk a tanulásban, a szakszerű lótartásban.Kapcsolat

Érdeklődés, kérdés esetén állunk szíves rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Telefonszámunk: +36-20/333-55-99
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Útvonal a Kemenes Lovasmajorhoz:

GPS koordináták: 47.5859799, 18.7138579

Lovasmajorunk az M1-es autópályáról a zsámbéki lehajtónál a Zsambék - Szomor útvonalon megközelíthető szilárd útburkolaton. Zsámbék felől Szomoron a templomnál jobbra szükséges kanyarodni. Később Somodorpusztánál egyenesen az út végéig tovább kell haladni. 

Rögzítés 1v1Rögzítés 2v2

Fontos, hogy a GPS alapú szoftvereket nem mindig érdemes követni, mivel rossz minőségű utakra irányíthatnak!

Piliscsaba felől a Tinnye - Úny - Máriahalom útvonalon Szomor felé haladva, Somodorpusztánál balra fordulva a mezőgazdasági központnál található a Kemenes Lovasmajor.

Rögzítés 3v2

Fontos, hogy a GPS alapú szoftvereket nem mindig érdemes követni, mivel rossz minőségű utakra irányíthatnak!

Illetve földúton is megközelíthető jó időben. Perbálról Tök felé haladva a gombás üzemnél balra kell fordulni, majd az utat követve a szőlős terület jobb oldalán haladva, a domb tetején táblával jelzett irányba szükséges közlekedni.

Ha a további lehetőségek linkre kattint, akkor az útvonaltervezőhöz jut, ahol megtervezheti útvonalát.